Altijd op afspraak

Het grote voordeel van een wekelijkse vaste afspraak met je personal trainer die werkt als een ‘stok achter de deur’. Zo wordt het bewegen een onderdeel van je vaste routines. Op de dagen dat je een keer geen zin hebt om te trainen ga je toch... jouw trainer wacht namelijk op je!

Vaste tijdstippen

Bij 50 For Fit  train je op de tijdstippen dat jou het beste uitkomt. Zo worden de trainingen onderdeel van je vaste routine. Omdat je je afspraak zo nodig kan verzetten is je trainingscontinuïteit gewaarborgd. Zo heb je voor 100% waar voor je abonnementsgeld

"Stok achter de deur" 

 Als het regent of je moe bent na een lange dag (werken), lijkt dit al snel een goed excuus om niet te bewegen. Als je een rotdag hebt gehad of alles je tegenzit, dan is het gewoon zó lekker om die dikke reep chocola op te eten of dat wijntje te drinken. Dat heb je wel verdiend, toch? Daarna voel je je echter vaak weer schuldig of heb je spijt van je moment van zwakte. En toch ga je een volgende keer net zo gemakkelijk weer de fout in. Wat jij nodig hebt, is een stok achter de deur!

Gratis proefweek! 

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.