De personal trainers van 50 For Fit

Doelstellingen als gewicht verliezen, conditie verbeteren, ​aan de souplesse werken of herstellen van een blessure, zijn voor onze personal trainers geen probleem. Jouw persoonlijke personal trainer maakt een op maat gemaakte plan om je doelstelling te behalen. 

Aanpak van onze trainers

Onze coaches zijn zich ervan bewust dat elk persoon een ander aanpak nodig heeft om de gewenste doelstelling te bereiken. Daarom zal je als eerst in een vrijblijvend kennismakingsgesprek je personal trainer leren kennen.

In dit gesprek bespreken we jouw persoonlijke doelen, en brengen we in kaart welk trainingsprogramma het beste bij jou past.

Wij werken aan een leefstijl en geen dieet.

Een dieet is je zelf tijdelijk straffen om uiteindelijk weer als de oude te leven. De kunst is om de balans te vinden tussen gezond leven en genieten, waardoor we geen spijt meer krijgen van een lekkere koekje bij de koffie. 

Bij 50 for fit werken we een een vitale levensstijl waarbij je een gezond gewicht hebt en behoudt, waar je geniet van de mooie dingen die het leven biedt en waar je vol zit van energie. Zonder chemische wondermiddelen te nuttigen. 

Voordelen van een personal trainer van 50 for fit

✔ Hulp bij de juiste lichaamshouding

✔ Je hebt een stok achter de deur

✔ Hulp bij het stellen van realistische doelen

 

✔ Je traint effectief en bespaard daardoor tijd van realistische doelen. ...

Werk aan de kwaliteit van je leven

Ons programma is opgebouwd uit 4 aspecten; bewegen, voeding, ontspanning en gezonde gewoontes creëren. 

Met deze 4 aspecten behoud je een goed kwaliteit van leven. wij snappen dat het moeilijken kan zijn om dit juist te organiseren en daarom helpen wij je graag. 

Gratis proefweek! 

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.