Hoe het 50 For Fit programma werkt

Meer dan 90 leden hebben hun doelen bereikt met het                                                                                            programma van 50 For Fit, u kunt dat ook!

Persoonlijke aandacht in groepsverband

Ervaar een persoonlijke aandacht in kleine groepen van Max 6 personen. Met de Privé training van 50 for fit garanderen wij doelgerichte en op maat gemaakte trainingen. We werken niet met Fitnesstoestellen, maar met functioneel fitnessmateriaal. Op deze manier wordt het lichaam functioneel getraind en ervaar je daar in het dagelijkse leven direct en structureel de voordelen van. 

Wat kun je verwachten?

Coaching

Een gedreven coach die zich inzet om u te helpen uw doelen te bereiken

Begeleiding

Constante begeleiding, bij het behalen van uw doelen! doormiddel van wekelijkse metingen, om de 4 weken fitness testen en evaluatie momenten

Community

Omring je door gelijkgestemde die het zelfde fitness doel als u hebben!
50-plusser op Legpress met coach

Onze manier van begeleiden! 

Jouw Doel > Plan opstellen > Uitvoeren > Evalueren

Uw doel, voorkeur en fysieke mogelijkheden bepalen uw trainingsplan. Elk doel wordt op een ander manier behaald en ook met fysieke beperking kunnen ervoor zorgen dat uw doel behaald wordt. Uw coach gaat doormiddel van een intake en een uitgebreide fitheidstest uw niveau bepalen en aan de hand van uw score een plan uitwerken. Het doel is om bij elke fitheidstest in de toekomst beter te score dan de vorige testdag(en).

De trainingen die wij geven!

Krachttraining 

Krachttraining bouwt en onderhoudt spierkracht en uithoudingsvermogen. Door beweging uit het dagelijkse leven toe te voegen aan uw trainingsplan, kunt u dagelijkse activiteiten uitvoeren en onafhankelijk blijven.

Krachttraining zorgt voor het verbeteren van uw fitheid, balans, conditie, mobiliteit en kracht.

50 for fit ervaring

Circuittraining 

Bij Circuittraining leggen we de focus op calorie verbranding en uithoudingsvermogen verbeteren. Deze training is ideaal voor als u gewicht kwijt wilt raken en/of uw conditie wilt verbeteren. 
arrow_drop_up arrow_drop_down