Veelgestelde vragen

Algemeen

Voor wie zijn de programma's van 50 for Fit bedoeld?

Onze programma's zijn speciaal ontworpen voor mensen ouder dan 50 die streven naar een gezondere en gelukkigere levensstijl. Ongeacht uw huidige conditie of ervaring, bieden wij op maat gemaakte begeleiding om u te helpen uw gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken.

Hoe kan ik meer te weten komen over de tarieven en beschikbare programma's?

Om meer te weten te komen over onze tarieven en programma's, vragen we u om uw gegevens achter te laten op onze tarievenpagina. Ons team neemt vervolgens contact met u op om uw behoeften en doelen te bespreken en u te adviseren welk programma het beste bij u past.

Wat is inbegrepen in de programma's van 50 for Fit?

De programma's van 50 for Fit omvatten een combinatie van fitnessbegeleiding, voedingsadviezen, doelen stellen en voortgangscontroles. Deze diensten zijn afgestemd op uw individuele behoeften en doelen om u de beste resultaten te bieden.

Kan ik een programma uitproberen voordat ik me aanmeld?

Ja, wij bieden een 7-daagse gratis proefperiode aan. Tijdens deze periode kunt u kennismaken met onze aanpak, diensten en coaches zonder enige verplichting. Na de proefperiode kunt u beslissen of u zich wilt aanmelden voor een van onze programma's.

Wat als ik speciale medische of fysieke beperkingen heb?

Onze deskundige coaches zijn opgeleid om te werken met een breed scala aan medische en fysieke beperkingen. Tijdens uw kennismakingsgesprek zullen we eventuele beperkingen bespreken en ervoor zorgen dat uw programma hiermee rekening houdt.

Kan ik mijn programma pauzeren als ik op vakantie ga of om een andere reden tijdelijk niet kan deelnemen?

Ja, het is mogelijk om uw programma te pauzeren. Neem contact op met uw coach om de mogelijkheden te bespreken en uw programma aan te passen aan uw specifieke situatie.

Hoe kan ik me aanmelden voor een programma van 50 for Fit?

Om u aan te melden voor een van onze programma's, kunt u uw gegevens achterlaten op onze tarievenpagina. Ons team neemt vervolgens contact met u op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Na het gesprek kunt u beslissen of u zich wilt aanmelden voor onze 7 dagen uitproberen.

Meer vragen? Neem contact op