Op zoek naar een personal coach,
maar eerst een gratis proefweek?

Zonder verplichtingen!

Claim je Gratis proefweek

Onze methode

Al tientallen leden hebben met succes hun doel behaald met de trainingsmethode van 50 For Fit. Dit is een fitness programma dat gefocust is op drie pijlers: beweging, voeding en ontspanning. Tijdens het programma ontvang je persoonlijke begeleiding van een gecertificeerd personal trainer. Samen gaan jullie als een team aan de slag om al je persoonlijke doelstellingen te bereiken.
Zelf sporten heeft bij mij snel het gevolg dat ik er uiteindelijk vanaf zie, daarom was ik opzoek naar iets waar ik op afspraak kan trainen, met een coach die mij begeleid en advies geeft over effectief trainen. Ik ben een           6 maanden aan het sporten en bij nu 15 KG afgevallen
Klantervaring 50 For Fit
Eric - 56 Jaar
50 For Fit was voor mij totaal onbekend, mijn eerste indruk was dat Jorris een fijne en zeer respectvolle trainer was. Na 3 maanden gesport te hebben merk ik dat ik mentaal en fysiek vooruitgang geboekt hebt.Marianne - 70 Jaar
Na een ander halve maand sporten bij 50 For fit voel ik mij sterker en ben ik af van de pijn in mijn onderrug waar ik regelmatig last van had.

Klantervaring 50 For Fit
Ton - 61 Jaar
Man en vrouw gewichtsverlies meten

Wat kun je verwachten van de Gratis proefweek.

  • Uitgebreide intake waarbij de personal trainer samen met jou de doelstellingen gaat bespreken en bepalen.
  • Om je begin niveau te bepalen doen we een uitgebreide meting die bestaat uit mobiliteit, kracht en conditie testen
  • Uitgebreide stappenplan voor het behalen van je doel
  • Plan 3 afspraken met je personal coach om de trainingsmethode van 50 For Fit te ervaren

Claim nu een gratis proefweek bij 50 For Fit

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk met jou contact op. Je maakt tijdens de proefweek onder andere kennis met jouw personal trainer en je krijgt een gratis intake met advies én metingen.


arrow_drop_up arrow_drop_down