Fitness voor ouderen in Almere

Bent u op zoek naar fitness voor senioren in Almere? Dan bent u bij het juiste adres beland!

Hulpmiddelen

Ontvang alles wat je nodig hebt om duurzaam af te vallen.


Kennis

Onze coach heeft 9 jaar ervaring en tientallen mensen geholpen!


Stok achter de deur

Je weet het best: Meer bewegen zou goed voor je zijn. In het begin lukt het maar al snel val je terug in je oude gewoontes

Fitness voor ouderen

Wij staan bij 50 For Fit voor een vitale toekomst, wij ondersteunen 50-plussers en 60-plussers. Fitness voor ouderen is erg belangrijk en daar ligt onze focus. Wij staan voor vitaal en gezond ouder worden. In de sportschool in Almere (Literatuurwijk) is de geschikte plek voor u om uw op de juiste prettige manier te begeleiden met uw trainingstraject.

Bij ons krijgt u persoonlijk aandacht van onze gecertificeerde coaches die u het gehele traject ondersteunen. Vanaf het begin wordt u op uw gemak gesteld om veilig te trainen.

Onze coaches begeleiden en ondersteunen u bij de volgende aspecten van fitness voor ouderen:

 • Bewegen
 • Voeding
 • Ontspanning

Erika

55 Jaar

Elke dag een stapje dichterbij

Na verschillende diëten te hebben geprobeerd zonder langdurige profijt, heeft Jorris mij kunnen helpen om 15 KG af te vallen in 5 maanden tijd. Zijn expertise en betrokkenheid hebben mij geholpen een juiste balans te vinden tussen gezond en lekker eten en de door de trainingen voel ik mij weer goed in mijn vel! Dankjewel Jorris!

Dit Bieden wij

  

Kennis

Onze coach heeft 9 jaar ervaring en tientallen mensen geholpen!


Benodigdheden

Ontvang alles wat je nodig hebt om duurzaam af te vallen.


Stok achter de deur

Je weet het best: Meer bewegen zou goed voor je zijn. In het begin lukt het maar al snel val je terug in je oude gewoontes

Personal coaching

Jouw personal trainer helpt jouw doelstellingen te behalen! Doormiddel van zijn kennis en ervaring. 

Voedingsbegeleiding

Ontdek hoe je balans vind tussen een gezond voedingspatroon én te genieten van het leven.

Ontspanning

We worden voortdurend blootgesteld aan dingen die spanning en stress opleveren. Jouw coach leert je de stres te mangen!

Privé training

1x per week

35,-
Per maand
 • Intake gesprek
 • 1 op 5 training 
 • 1x per week trainen
 • Persoonlijke aandacht
 • Maandelijks opzegbaar
Best verkocht!

2x per week

250,-
45,-
Per maand
 • Intake gesprek
 • 1 op 5 training 
 • 2x per week trainen
 • Persoonlijke aandacht
 • Maandelijks opzegbaar

3x per week

44,-

55,-
Per maand
 • Intake gesprek
 • 1 op 5 training 
 • 3x per week trainen
 • Persoonlijke aandacht
 • Maandelijks opzegbaar
Sporten bij 50 For Fit heeft mijn dagelijks functioneren positief hebben beïnvloed. Soepel door mijn knieën,  zonder pijn! Daarnaast voel ik mij fitter en vitaler. Jorris is deskundig, betrokken motiverend en integer. Een fijne coach!!
Lilian 
50 For Fit was voor mij totaal onbekend, mijn eerste indruk was dat Jorris een fijne en zeer respectvolle trainer was. Na 3 maanden gesport te hebben merk ik dat ik mentaal en fysiek vooruitgang geboekt hebt
Marianne
Na een ander halve maand sporten bij 50 For fit voel ik mij sterker en ben ik af van de pijn in mijn onderrug waar ik regelmatig last van had."50 for fit ervaring

Ton

Meld je nu direct aan voor de gratis proefweek

arrow_drop_up arrow_drop_down